Cybex e-Priam - revoluce v dětské mobilitě?

V éře moderních technologií se elektromobilita neomezuje jen na automobily. Elektrické koloběžky či elektrická kola se pomalu stávají běžnou součástí našich životů, ale co elektrický kočárek?

Ani těm se tento trend nevyhnul a nejnovějším přírůstkem do světa dětské mobility je tak revoluční kočárek Cybex ePriam, který změní způsob, jakým zažíváte procházky. Tento inovativní kočárek přináší řadu funkcí, které nejenže usnadňují každodenní život, ale také zajišťují komfort a bezpečí pro vaše dítě.

Co je Cybex ePriam?

Cybex ePriam je elektrický kočárek navržený tak, aby poskytoval inteligentní podporu při jízdě a brzdění, čímž výrazně usnadňuje pohyb po různých typech terénu. Písek, dlažební kostky nebo polní cesta? Není terén, který by nepřekonal. Díky sofistikovaným senzorům a motorům dokáže tento kočárek automaticky upravovat svou asistenci podle aktuálních podmínek, což oceníte zejména při procházkách ve městě i v přírodě.

Cybex ePriam

Jak Vám kočárek Cybex ePriam pomůže?

Chytrá podpora do kopce a v nerovném terénu

Kočárek je vybaven systémem, který automaticky detekuje tlak vyvíjený na rukojeť při stoupání a aktivuje podporu motorů. Díky tomu je jízda do kopce stejně snadná jako po rovném povrchu. Tento systém funguje také při sjezdu, kdy poskytuje bezpečné a kontrolované brzdění​.

Funkce houpání

Jedinečná funkce automatického houpání simuluje jemné pohyby, které pomáhají uklidnit a uspat dítě. Kočárek se pohybuje vpřed a vzad, což vytváří efekt houpání podobný tomu, jakým houpáte své dítě v náručí​.

Snadné polohování a skládání jednou rukou

Cybex ePriam umožňuje snadné polohování do různých pozic a skládání jednou rukou, což je obrovskou výhodou pokud často potřebujete mít jednu ruku volnou. Tento kočárek lze snadno složit do kompaktního tvaru, což usnadňuje jeho přepravu a skladování.

Otočné sportovní sezení

Sportovní sezení kočárku lze snadno otočit, a vy se tak můžete rozhodnout, zda chcete mít dítě čelem k sobě nebo směrem dopředu. Tato flexibilita je ideální pro různé situace, kdy je potřeba udržovat vizuální kontakt s dítětem nebo mu umožnit objevování okolí​.

Bezpečnostní pásy na jedno zatažení

Cybex ePriam je vybaven jedinečným systémem bezpečnostních pásů, který umožňuje zajistit dítě v kočárku jednou rukou během několika vteřin. Tento systém se snadno přizpůsobí růstu dítěte, což zajišťuje jeho bezpečnost a komfort při každé jízdě.

Cybex ePriam

Integrace moderních technologií

Cybex ePriam jde s dobou a přináší i mobilní aplikaci, která vám umožní ovládat různé funkce kočárku přímo z vašeho chytrého telefonu. Pomocí aplikace lze aktivovat houpací funkci, nastavit úroveň podpory motorů a sledovat stav baterie a firmwaru. To vše přispívá k ještě pohodlnějšímu a efektivnějšímu používání kočárku.

epriam-aplikace

Kompletní cestovní systém

Pomocí bohatého příslušenstí změníte kočárek Cybex ePriam na plnohodnotný kombinovaný kočárek. Pomocí adaptérů, které jsou součástí balení, na podvozek snadno nacvaknete hlubokou korbičku pro novorozené děti. Stejné adaptéry Vám pomohou uchytit na podvozek i nejnovější model polohovací dětské autosedačky Cybex Cloud T.

Cybex ePriam je nejen technickým zázrakem, ale také praktickým pomocníkem pro moderní rodiče. S jeho pomocí se stává každodenní pohyb s dítětem snazší, bezpečnější a příjemnější. Pokud hledáte kočárek, který kombinuje nejnovější technologie s luxusním designem, Cybex ePriam je tou správnou volbou.

Cybex ePriam