BabyBio večerní menu Ratatouille po provensálsku s rýží 2x200g

Neohodnoceno
Značka: BabyBio
Večerní menu ratatouille s rýží od ukončeného 12. měsíce Složení: zelenina 65% (francouzská rajčata, francouzská mrkev, španělská cibule, francouzské tomatové pyré, španělská paprika, francouzský lilek, prov...
Dostupnost Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
10.12.2024
Možnosti doručení
Kód: 52092BI
129 Kč
BabyBio večerní menu Ratatouille po provensálsku s rýží 2x200g
Neohodnoceno
Značka: BabyBio

Večerní menu ratatouille s rýží od ukončeného 12. měsíce

Složení:
zelenina 65% (francouzská rajčata, francouzská mrkev, španělská cibule, francouzské tomatové pyré, španělská paprika, francouzský lilek, provensálská cuketa), voda z vaření, italská rýže 8%, španělský extra panenský olivový olej, francouzská petržel, španělský česnek, francouzský tymián, bez zahušťovadel, lepku, mléka a přidané soli

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 56kcal/235kJ, bílkoviny 1,3g, sacharidy 9,2g, z toho cukry 2,8g, tuky 1,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,10g, vláknina 1,5g, sůl 0,145g

Příprava:

  • Misku ponořte asi na 5 minut do vroucí vody, poté pokropte studenou vodou, chvilku počkejte a odejměte víčko nebo propíchněte víčko a ohřívejte 1 minutu na střední výkon, obsah zamíchejte
  • Před podáváním ověřte teplotu
  • Nepřisolujte

Po otevření dobře uzavřete a skladujte v ledničce max. 48 hodin

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Balení: 2×200 g

Doporučený věk: od ukončeného 12. měsíce

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
  • veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: