BabyBio pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 2x200g
Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 12. měsíce
Složení:
- zelenina* (francouzský pastinák*, francouzská máslová dýně*, francouzská mrkev*, španělská cibulka*)
- voda z vaření
- francouzské farmářské kachní maso*
- polenta (kukuřičná krupice)*
- panenský řepkový a slunečnicový olej*
- francouzský rozmarýn
* z ekologického zemědělství
- Bez přidané soli
- Bez zahušťovadel
- Bez lepku
- Bez mléka
Příprava:
Příprava ve vodní lázni
Ponořte nádobu přibližně na 5 minut do vroucí vody. Pokropte studenou vodou, počkejte minutu a poté odstraňte víčko.
Příprava v mikrovlnné troubě
Proděrujte víčko a ohřívejte na střední výkon po dobu 1 minuty.
V obou případech ohřáté jídlo dobře promíchejte a před krmením zkontrolujte teplotu. Nepřisolujte. Po otevření je možné uzavřenou misku uchovávat v chladničce 48 hodin.
Nepřipravujte v klasické troubě.
Záruky Babybio
Babybio pečlivě vybírá původ svých surovin s upřednostněním místních producentů, nejlépe z oblasti jihozápadní Francie. Původ surovin je uváděn z důvodu náročných požadavků Babybio při výběru producentů a nelehkému zásobování kvalitními surovinami v biokvalitě. Příprava v páře zachovává nutriční hodnoty obsažené v potravině, její původní chuť a barvu.
Vyrobeno ve Francii
Hmotnost: 2x200g
Výrobce: Vitagermine
Babybio
- francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
- potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
- značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
- jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
- pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
- výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
- veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.