BabyBio nemléčná rýžovoquinoová kaše s vanilkou 220g
Nemléčná rýžová kaše s vanilkou a quinoou
Složení:
rýžová mouka 88,9%, mouka z quinoa 9,8%, vanilkový extrakt Bourbon, tiamin
(vitamín B1), bez přísad na bázi lepku, mléka či mléčných bílkovin
Nutriční hodno...
Nemléčná rýžová kaše s vanilkou a quinoou
Složení:
rýžová mouka 88,9%, mouka z quinoa 9,8%, vanilkový extrakt Bourbon, tiamin
(vitamín B1), bez přísad na bázi lepku, mléka či mléčných bílkovin
Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 386kcal/1640kJ, bílkoviny 7,8g, sacharidy 85,6g, lipidy
1,4g, sodík 0,0075g, vitamín B1 1,15mg
Příprava:
- 2–3 zarovnané polévkové lžíce práškové kaše (4g/lžíce) přidejte do kojenecké lahve s 210ml vlažného kojeneckého nebo pokračovacího mléka a protřepejte
- 5–6 zarovnaných polévkových lžic přidejte do talířku s 210ml vlažného kojeneckého nebo pokračovacího mléka a promíchejte
Nezkonzumovaný zbytek připravené kaše vyhoďte
Po otevření nádobu dobře uzavřete a uchovejte v chladu a suchu max. 4 týdny od otevření
Spotřebujte do data uvedeného na obalu
Doporučený věk: od ukončeného 6. měsíce
Babybio
- francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
- potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
- značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
- jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
- pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
- výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
- veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář