BabyBio menu dušená zelenina s jehněčím masem 230g
Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 12. měsíce
Složení:
zelenina 74% (francouzská mrkev 30%, brambory 24% a dýně 17%, holandské
houby 3%), voda z vaření, francouzské jehněčí maso 10%, francouzská
petr...
Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 12. měsíce
Složení:
zelenina 74% (francouzská mrkev 30%, brambory 24% a dýně 17%, holandské
houby 3%), voda z vaření, francouzské jehněčí maso 10%, francouzská
petržel, bez přidané soli a zahušťovadel, bez lepku a mléka
Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 44kcal/186kJ, bílkoviny 2,5g, sacharidy 5,7g, z toho
cukry 1,3g,, tuky 0,9g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,47g, vláknina
1,6g, sůl 0,04g, sodík 17,9g
Příprava:
- Talířek ponořte asi na 5 minut do vroucí vody, poté pokropte studenou vodou, chvilku počkejte a odejměte víčko nebo propíchněte víčko a ohřívejte 1 minutu na střední výkon
- Obsah zamíchejte
- Před podáváním ověřte teplotu
- Nepřisolujte
Po otevření dobře uzavřete a skladujte v ledničce max. 48 hodin
Spotřebujte do data uvedeného na obalu
Doporučený věk: od ukončeného 12. měsíce
Babybio
- francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
- potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
- značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
- jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
- pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
- výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
- veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář