BabyBio menu brambory a špenát s lososem a rýží 2x200g

Neohodnoceno
Značka: BabyBio
Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 8. měsíce Složení: zelenina 58% (francouzské brambory 22%, holandský špenát 20%, francouzská mrkev 9%, španělská cibule) voda z vaření, Irský losos 9,5%, italská rý...
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 52056BI
149 Kč
BabyBio menu brambory a špenát s lososem a rýží 2x200g
Neohodnoceno
Značka: BabyBio

Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 8. měsíce

Složení:
zelenina 58% (francouzské brambory 22%, holandský špenát 20%, francouzská mrkev 9%, španělská cibule) voda z vaření, Irský losos 9,5%, italská rýže 4%, crėme fraîche 1%, šťáva z italských citronů, panenský řepkový a slunečnicový olej, francouzský kopr 0,2%, bez lepku, zahušťovadel a přidané soli, obsahuje mléko

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 73kcal/306kJ, bílkoviny 3,3g, sacharidy 8,2g, z toho cukry 1,2g, tuky 2,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,6g, vláknina 1,3g, sůl 0,055g, sodík 22mg

Příprava:

  • Nepřidávejte cukr
  • Před konzumací není potřeba žádná tepelná úprava – možné podávat při pokojové teplotě, případně můžete lehce ohřát ve vodní lázni – na 2 až 3 minuty ponořte do vroucí vody a poté pokropte studenou vodou
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě
  • Podávejte vlažné
  • Nepřisolujte

Vařeno v páře

Po otevření dobře uzavřete a skladujte max. 48 hodin v ledničce

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Doporučený věk: od ukončeného 8. měsíce

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
  • veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: